Kom Leren Academie patroon
Kom Leren Academie patroon

Scholingen

Inschrijven kan nu!

Stem je keuze eerst af met je directeur. Is hij of zij akkoord, dan kun je je hier inschrijven. Werk je bij kom Leren? Log dan in met je e-mailadres en wachtwoord.

Ben je je inloggegevens kwijt? Maak dan met je e-mailadres een nieuw wachtwoord. Heb je nog geen inlog account? Meld je bij een van de coördinatoren van de kom Leren Academie: Anouk Husson (a.husson@kom-leren.nl), Peter Otermans (p.otermans@kom-leren.nl).

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Werk je bij een andere onderwijsstichting?

Meld je dan bij een van de coördinatoren van de kom Leren Academie. Zij schrijven jou in voor de scholing van je keuze. Je kunt terecht bij Anouk Husson (a.husson@kom-leren.nl), Peter Otermans (p.otermans@kom-leren.nl).

inschrijven kan van maandag 26 september tot en met maandag 3 oktober. Voor de meeste scholingen geldt een maximaal aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang, want vol is vol!

Onze scholingen bevatten:

Specialisme: groep 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, team.
Rollen en taken: leerkracht, intern begeleider, ondersteuner, starter, directeur, medewerker bestuursbureau, student.
Thematieken: rekenen, taal/lezen, schrijven, gedrag, kunst en cultuur, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven, didactiek, pedagogiek, digitale geletterdheid, PO-VO, mens en maatschappij, schoolbeleid, algemeen.
Soort scholing: workshop, training, presentatie, cursus, online, live, teamscholing, kwaliteitskring, professionele leergemeenschap.

Must know

Scholingen gaan om thema’s die van grote toegevoegde waarde zijn voor je dagelijks werk. In feite is het verplichte kost om je kennis op peil te houden.

Need to know

Need to know scholingen behandelen een specifiek specialisme en hebben ook als doel om eerder opgedane kennis op te verfrissen of om verder te verdiepen.

Nice to know

De nice to know scholingen bieden een eerste kennismaking met een nieuw onderwerp, het zijn waardevolle inspiratie-momenten.

More to know

De More to know scholingen betreffen de diepgaandere, functie-veranderende, grotere en veelal duurdere opleidtrajecten.

Evenementen

Hier vind je de éénmalige scholingen/scholingsactiviteiten welke plaats vinden op een speciaal moment en locatie, denk hierbij aan de stichtingsstudiedag.